Contact en organisatie

Projectleiding
Nanette Mostert
mail@regiowoerdenonstage.nl
06-47676021

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.

De tijdsinvestering voor bedrijf/beroepsbeoefenaar is (ca. 20 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen (0,5 uur), Beroepenfeest (middag), afstemming met leerlingen over gemaakte afspraken (2 uur), programma Doe Dag voorbereiden (2 uur), Doe Dag (dag).

De tijdsinvestering voor een matchmaker is (ca. 8 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen en bedrijven op website bekijken (1,5 uur), Beroepenfeest (middag).

Initiatiefnemer
Samen voor Woerden

Het (organiserend) Stage Team 
Vertegenwoordigers van de deelnemende scholen
Benjamin Gerritsen, accountmanager Economische Zaken bij Gemeente Woerden.
Ruud van der Blij, adviseur Sociaal Domein en Onderwijs bij Gemeente Montfoort.
Britt van der Kleij, TechnoHUB.

Wij verwelkomen graag nog enkele ondernemers uit Regio Woerden.

Deelnemende scholen
Minkema College – Woerden
Kalsbeek College – Woerden
Futura College – Woerden
Yuverta (Wellant) college – Montfoort

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Regio Woerden On Stage, neem dan gerust contact met ons op: mail@regiowoerdenonstage.nl

VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: